Om os

Mægler Eksperten er din professionelle og personlige rådgiver, når du skal have solgt din bolig. Vores vigtigste opgave er at guide dig trygt igennem alle faser af salgsprocessen, så du opnår det bedst mulige boligsalg. 

Vi hjælper dig med at forberede og optimere din bolig til salg, så den bliver relevant for køberne. Efterfølgende guider vi dig i at vælge den rette ejendomsmægler, der matcher dine behov og gennemgå relevante dokumenter og nøgletal. 

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen – og har derfor svarene på, hvordan du kommer bedst og sikrest i mål med dit boligsalg.  

HVEM ER VI?

Ove har mange års erfaring som bolighandler, på begge sider af bordet. For år tilbage så han et stigende behov i markedet for, at sælgere kan få uafhængig og fortrolig rådgivning i forbindelse med boligsalg. Derfor stiftede han Mægler Eksperten, der i dag tilbyder uvildig rådgivning til dig, der gerne vil sælge din bolig. 

Charlotte Bohnsen er vores økonomiske rådgiver. Har du brug for økonomisk hjælp og rådgivning ifbm. et forestående boligkøb eller ønsker du et overblik over dine lån? Så sidder Charlotte klar til at hjælpe dig. 

Charlotte er indehaver af PartnerFinans

Ring eller skriv endelig på:

Skal vi hjælpe dig i gang?

Du er altid velkommen til også at kontakte os på både telefon og mail.

Mæglereksperten ApS
CVR: 43258087
Enghavevej 110 4 th 2450 Kbh sv  

Skriv til os